dinsdag 6 september 2011

Vervolg van Eurabia: de ware reden achter de moslim-immigratie

De overweldigende reacties op mijn blog "Eurabia: de ware reden achter de moslim-migratie", hier op Hyves en op andere fora, heeft mij ervan overtuigd dat er in Nederland al heel lang ontevredenheid heerst over het regeringsbeleid.
Uit heel veel reacties is te lezen dat men het spuugzat is om constant "uitgekleed" te worden door de bestuurders van ons land en de EU!
Men vindt dat wij op geen enkele wijze vertegenwoordigd worden door de overheid. Ook heeft men het gevoel dat er een doofpotbeleid wordt gevoerd m.b.t. de samenwerking met de EU, die leidt tot steeds meer onaangename financiƫle "verrassingen" voor het volk.

Met andere woorden: Men is niet alleen ontevreden over het functioneren en de prestaties van de overheid (met name beleidsfalen op het gebied van de AOW/WAO, het zorgstelsel, het onderwijs, de integratie en de veiligheid), maar men is er ook van overtuigd dat hier een "verborgen agenda" achter zit, die te maken heeft met een hypocriete (oneerlijke) verdeling van het kapitaal.

Bezuinigingen voor de ene groep en het op alle fronten bevoordelen van de andere groep, zoals overmatige en onnodige subsidies voor niet alleen multi-culturele "projecten", maar ook de megalonen van (EU)bestuurders, ambtenaren, bestuurders van (hulp)organisaties, etc.

Ook de constante stroom van immigranten uit niet-westerse landen, het asielbeleid en het constant financieel bijspringen van de zgn. "noodlijdende" (failliete) EU-landen, zonder enige inspraak en instemming van het volk is onverteerbaar!

De voorstellen om met z'n alleen een vuist te maken om hier wat tegen te doen zijn dan ook in bijna elke reactie te lezen. Ook de voorstellen om een nieuwe rechtse partij op te richten, zijn legio!

Sommigen vrezen dat het geen zin heeft omdat men moet opboksen tegen de gevestigde orde, de populistische partijen.

Het lijkt inderdaad dweilen met de kraan open; dit komt omdat Nederlanders een hekel hebben aan veranderingen, zelfs als dat hun geld kan besparen. Je hoort daarom vaak: "hoezo we zitten hier toch goed? en wie zegt dat het lukt?"
Ze nemen het zekere voor het onzekere.
Bovendien hebben de "tegenstanders" een hele dikke vinger in de pap, en zie die er maar uit te krijgen!

Er moet eerst iets heel drastisch gebeuren want al die duizenden berichten (bewijzen) van onkunde van onze bestuurders (ministers, ambtenaren, justitie), worden na een tijdje weer vergeten en vergeven!

Zelfs de crisis, a.g.v. het wanbeleid van onze regering en de EU, die geleid heeft tot de val van ons vorige kabinet, heeft weliswaar de ogen van de stemmers geopend, maar zelfs de PVV is niet in staat ons los te koppelen van de vastgeroeste beleidsbeslissingen (zoals het miljarden kostende subsidiebeleid, verspilling van ontwikkelingsgeld, de dodelijke greep van de EU, de groeiende criminaliteit, enz.enz.), die nog steeds leiden tot jaarlijkse verhoging van de bezuinigingen, waar wij, (het werkende volk en de AOW'ers, zieken gehandicapten, enz.) voor moeten opdraaien!
En dit is slechts het topje van de ijsberg!

Mijn mening is dat het keren van het tij niet onmogelijk is, maar dit kost enorm veel energie, geld en professionele input. Het enige wat wij op dit moment kunnen doen is proberen de duimschroeven iets losser te draaien! Ik sluit echter niet uit, dat vroeg of laat (figuurlijk gezien) de bom zal barsten, want de tolerantiegrens van het Nederlandse volk is bijna bereikt!

Blog:
http://eurabia-de-waarheid.blogspot.com/2011/09/eurabia-de-ware-reden-achter-de-moslim.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten